Google Nexus 6P که در سپتامبر سال ۲۰۱۵ معرفی شد ، دارای تراشه Snapdragon 810 Qualcomm و صفحه نمایش ۵.۷ اینچی با رزولوشن QHD است. در ماژول دوربین ، سنسور تصویر ۱۲.۳Mp 1 / 2.3 is با یک لنز دیافراگم f / 2.0 و یک سیستم AF با کمک لیزر همراه شده است. یک فلاش LED دو تایی ، حالت HDR + Google و ضبط ویدیوی ۴K نیز درون خود جای داده است به نمرات زیر نگاهی بیندازیم به عملکرد دوربین گوشی هوشمند Google در سال ۲۰۱۵ چگونه است .


مشخصات کلیدی:

  • ۳ Mp 1/2.3″ sensor with 1.55µm pixels
  • f/2.0 aperture lens
  • Laser-assisted AF
  • Dual-tone LED flash
  • ۴K video at 30 fps
  • ۸ Mp front camera with f/2.4 aperture lens

در نور روشن ، تصاویر Nexus 6P جزییات مطلوبی را نشان می دهند ، اما برخی از بی نظمی های رنگ سفیدی ، مانند نقص اندکی مایل به سبز در این تصویر را می توان درعکس برداری در فضای باز دید.


سیستم فوکوس اتوماتیک Google Nexus 6P در اکثر شرایط با دقت کار می کند و دوربین قادر است در هر شرایط نوری ضبط جزئیات و بافت های خوبی داشته باشد. رنگ به طور کلی دلپذیر است و دامنه پویا خوب است ، اما تعادل رنگ خودکار کمی ناپایدار است ، که بعضی اوقات می تواند منجر به ریختگی رنگ شود ، و HDR + همیشه در صحنه های با کنتراست بالا فعال نمی شود.

نکسوس‌های ۲۰۱۵ گوگل به سنسور ۱۲.۳ مگاپیکسلی IMX377 ساخت سونی مجهز شده‌اند. این سنسورِ ۱/۲.۳ اینچی دارای پیکسل‌های ۱.۵۵ میکرونی است که نسبت به پیکسل‌های ۱.۲۲ میکرونی آیفون ۶ اس ابعاد بزرگ‌تر و وضعیت بهتری دارند. جالب است بدانید که سایز پیکسل‌ها در نکسوس‌های جدید حتی از پیکسل‌های بکار گرفته شده در سنسور ۸ مگاپیکسلیِ آیفون ۶ با ابعاد ۱.۵ میکرون نیز بزرگ‌تر است. سنسور نکسوس‌های جدید از نظر ابعاد از سنسور ۱/۲.۶ اینچی بکار گرفته شده در پرچمداران امسال سامسونگ هم بزرگ‌تر است.

هر چه به تعداد پیکسل‌ها اضافه می‌شود، ابعاد آن‌ها کوچک‌تر می‌شود.

نکسوس‌ ۶P و ۵X هیچ کدام لرزش‌گیر اپتیکال (OIS) ندارند. این در حالی است که نکسوس ۵ و نکسوس ۶ دارای OIS بودند و از این بابت نکسوس‌های جدید یک پله عقب تر را تجربه می‌کنند. در واقع گوگل ترجیح داده با حذف لرزش‌گیر اپتیکال فضای بیشتری را برای جای دادن سنسور های دوربین  بزرگ‌تر ایجاد کند.

نکسوس ۶P دارای فوکوس لیزری(FOCUS LASER) است. این تکنولوژی که برای اولین بار در گوشی LG G3 مورد استفاده قرار گرفته بود، باعث می‌شود تا فوکوس بر روی سوژه های عکاسی  در محیط‌های کم نور به سرعت  و در بهترین حالت عکسای انجام شود.

اپلیکیشن دوربین نکسوس‌های جدید همان اپلیکیشن پیش‌فرض اندروید خام است که نسبت به پرچمداران دیگر شرکت‌ها امکانات کمتری دارد و رابط کاربری آن نیز به خوبی رقبا نیست. با این حالت، عکاسی‌ کروی (Photo Sphere)، عکاسی پانوراما و لنز بلور که باعث می‌شود پس زمینه بصورت نرم‌افزاری مات شود، در این اپلیکیش وجود دارد. یک حالت عکاسی +HDR نیز در نظر گرفته شده است که کمک می‌کند تا در شرایط سخت از نظر نوردهی نیز بتوانید تصاویر قابل قبولی ثبت کنید.

فوکوس لیزری(FOCUS LASER)

رابط کاربری فیلم‌برداری نیز ساده است و به راحتی می‌توان بین حالت عادی و فیلم‌برداری حرکت آهسته سوییچ کرد. این گوشی قادر است در رزولوشن ۱۰۸۰p یا ۲۱۶۰p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه و نیز ویدیو ۷۲۰P تا نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کند.

اپلیکیشن دوربین نکسوس‌ها امکان تنظیمات دستی مانند کنترل ایزو، سرعت شاتر و مواردی از این دست را در اختیار کاربر قرار نمی‌دهد. با این حال اکثر کاربران نیازی به این تنظیمات ندارند؛ چرا که حالت خودکار عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش می‌گذارد.


این گوشی در شرایط مختلف عکس‌های قابل قبولی می‌گیرد و حتی در شب نیز می‌توان روی عکس‌های گرفته شده با نکسوس‌های جدید حساب باز کرد. هرچند داینامیک رنج دوربین در سطح قابل قبولی قرار دارد، اما باز هم یک حالت عکاسی +HDR در نظر گرفته شده است که با ترکیب چند عکس، تصویری را خروجی می‌دهد که حتی در شرایطی که اختلاف شدیدی بین بخش‌های تاریک و روشن تصویر وجود دارد، قابل قبول باشد.

نکسوس‌های جدید می‌توانند با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه در رزولوشن ۴K فیلم‌برداری کنند. به دلیل نبود لرزش‌گیر اپتیکال، لرزش دست به شدت بر روی ویدیوهای گرفته شده تاثیر می‌گذارد. البته گوگل یک سیستم لرزش گیر دیجیتالی برای این دوربین در نظر گرفته است که تا حدودی لرزش دوربین را حذف می‌کند؛ اما این سیستم اصلا به خوبی دوربین‌های مجهز به لرزش گیر اپتیکال کار نمی‌کند.


بررسی
صفحه نمایش 80%
سخت افزار 70%
طراحی 86%
رابط کاربری 78%
دوربین 73%
خلاصه
77 %
متوسط
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر در موبایل ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بررسی دوربین شیائومی Mi 11 Ultra: قدرت سنسور بزرگ

بررسی دوربین شیائومی Mi 11 Ultra: قدرت سنسور بزرگ بررسی دوربین شیائومی Mi 11 Ultra: قدرت س…